Personvern

1. Generell informasjon

Ved å benytte SpendON.no (heretter «nettstedet») aksepterer du at visse data blir samlet inn og brukt slik det beskrives i denne personvernerklæringen.

2. Hvilken informasjon samler vi inn?

Automatisk innsamlet informasjon: Når du besøker nettstedet, kan vi automatisk samle inn informasjon som IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, refererende side, besøkte sider på nettstedet, tidspunkt for besøket og annen statistikk. Informasjon du gir oss: Hvis du kontakter oss, kan vi lagre korrespondansen og annen informasjon du gir oss, som e-postadresse eller telefonnummer.

3. Hvordan bruker vi informasjonen?

Forbedre vårt nettsted: Informasjonen hjelper oss med å forstå hvordan brukerne interagerer med nettstedet, slik at vi kan forbedre tjenestene og brukeropplevelsen. Kundeservice: For å svare på henvendelser og gi support. Kommunikasjon: For å sende nyhetsbrev, markedsføringsmateriale eller annen informasjon, forutsatt at du har gitt oss tillatelse til det.

4. Informasjonsdeling

Vi selger, bytter eller overfører ikke din personlige identifiserbare informasjon til tredjeparter. Dette gjelder ikke for pålitelige tredjeparter som hjelper oss med å drive nettstedet, utføre vår virksomhet, eller betjene deg, så lenge disse partene er enige om å holde denne informasjonen konfidensiell.

5. Informasjonsbeskyttelse

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten rundt din personlige informasjon.

6. Informasjonskapsler (Cookies)

Vi kan bruke informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn statistikk om bruk av nettstedet. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene.

7. Lenker til tredjeparts nettsteder

Nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for innholdet eller personvernet på slike nettsteder.

8. Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i, korrigering av, eller sletting av personlige data vi har om deg. Du kan også protestere mot behandlingen av dine data.

9. Endringer i personvernerklæringen

Eventuelle endringer i vår personvernerklæring vil bli publisert på denne siden.

10. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss på kontakt@spendon.no.

© Copyright 2023 | SpendON.no | Nexus Media