Om oss

Velkommen til Spendon.no, din pålitelige guide til kredittkort, lån og personlig økonomi. Spendon.no er en ny norsk nettside dedikert til å tilby deg den mest omfattende og brukervennlige informasjonen om kredittkort og andre finansielle tjenester. Vi er her for å hjelpe deg med å få bedre kontroll over personlig økonomi.

Hvem er vi?

Spendon.no ble etablert i slutten av 2023 som en ny finansportal. Ansvarlig redaktør er Mats Thomassen, en ekspert med lang erfaring i finanssektoren. Hovedkontoret vårt ligger i hjertet av Lillestrøm. Mats har med seg et sterkt team som er lidenskapelig opptatt av å gjøre personlig økonomi enklere for vanlige folk.

Mats Thomassen

Mats Thomassen er ansvarlig redaktør for Spendon.no, en ny norsk nettside som leverer innsiktsfullt og pålitelig innhold om personlig økonomi, kredittkort og lån. Med en bakgrunn i finans og en lidenskap for å formidle komplekse økonomiske konsepter på en forståelig måte, har Mats alt som skal til for at Spendon skal bli en ledende aktør på det norske markedet.

Mats har også det faglige på plass, med en mastergrad i økonomi og administrasjon ved NTNU. Hans akademiske kunnskap, kombinert med mange års erfaring i finanssektoren, gir ham en unik innsikt i de ulike aspektene av personlig økonomi, kredittkort og lån.

Mats er kjent for sin evne til å bryte ned komplekse økonomiske temaer til tydelige konsepter. Hans visjon for Spendon.no er å skape en plattform hvor både nybegynnere og erfarne lesere kan lære om og forstå de ulike aspektene ved personlig økonomi. Han tror sterkt på viktigheten av økonomisk læring og ønsker å gjøre denne kunnskapen tilgjengelig for alle.

Som ansvarlig redaktør leder Mats et talentfullt team av skribenter. Han er kjent for sitt samarbeidsorienterte lederskap og sin evne til å inspirere teamet sitt til å produsere innhold av høy kvalitet som er både informativt og engasjerende. Selv om mye av innholdet blir skrevet av teamet av skribenter er det Mats som står ansvarlig. Han sørger for at innholdet holder en høy standard og inneholder pålitelig informasjon.

Hvis du ønsker å komme i kontakt med Mats kan du ta kontakt på mats@spendon.no.

Vår visjon

Vår visjon er å tilby deg den mest oppdaterte og relevante informasjonen om kredittkort, lån og andre finansielle tjenester, samtidig som vi gir deg generelle råd om privatøkonomien. Vi forstår at økonomi kan være kompleks, og derfor streber vi etter å gjøre informasjonen lett forståelig og tilgjengelig for alle våre lesere.

Vårt løfte til deg

På Spendon.no lover vi å levere ærlig, nøyaktig og oppdatert informasjon. Vi hjelper deg med å navigere i de ulike alternativene for kredittkort, lån og refinansiering, og gir deg råd om hvordan du kan bruke dem på en ansvarlig og effektiv måte.

Hvordan vi jobber

Vi samler og analyserer data fra en rekke pålitelige kilder for å sikre at du alltid har tilgang til den nyeste informasjonen. Mye av dataen er hentet fra Finansportalen, som er en tjeneste fra Forbrukerrådet. Vårt team jobber utrettelig for å holde innholdet vårt oppdatert, relevant og lett tilgjengelig.

Kontakt oss

Har du spørsmål, forslag eller ønsker å inngå et samarbeid? Ta gjerne kontakt med oss på post@spendon.no. Vi er alltid interessert i å høre fra våre lesere og ser frem til å hjelpe deg med dine spørsmål.

Spendon.no eies av Nexus Media som opererer fra Messeveien 208, 2004 Lillestrøm.

© Copyright 2024 | SpendON.no | Nexus Media