Kontakt oss

Hos Spendon.no er vi dedikert til å hjelpe deg med alle dine spørsmål og behov relatert til personlig økonomi, kredittkort og lån. Vårt team er her for å gi deg den støtten og informasjonen du trenger for å ta informerte økonomiske beslutninger.

Hvordan du kan nå oss

  • E-post: For generelle forespørsler, vennligst send en e-post til post@spendon.no. Vi gjør vårt beste på å svare på alle henvendelser innen 48 timer.
  • Sosiale Medier: Følg oss på våre sosiale medieplattformer for å holde deg oppdatert med de siste nyhetene og tipsene innen personlig økonomi. Vi er aktive på Instagram og Youtube.
  • Postadresse: Messeveien 208, 2000 Lillestrøm.

For presse og media

Er du en journalist eller medierepresentant og ønsker å komme i kontakt med vår ansvarlige redaktør, Mats Thomassen, for intervjuer eller kommentarer? Vennligst send en e-post til post@spendon.no med en klar beskrivelse av din forespørsel. Bruk «Presse» i tittelen så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.

Samarbeid og partnerskap

Interessert i å samarbeide med Spendon.no? Vi er alltid åpne for nye partnerskap og samarbeidsmuligheter. Ta kontakt med oss via e-post for å diskutere potensielle samarbeidsmuligheter.

Din tilbakemelding er viktig

Din mening betyr mye for oss. Hvis du har tilbakemeldinger, ideer eller forslag til hvordan vi kan forbedre vår tjeneste, ikke nøl med å dele dem med oss. Vi er kontinuerlig på utkikk etter måter å forbedre Spendon.no og setter pris på alle innspill.

© Copyright 2023 | SpendON.no | Nexus Media